Help je huurder met alle gebouwinformatie bij de hand

Alles direct op je scherm en je huurder is snel geholpen.

Alle gebouwinformatie: goed en gemakkelijk

Als je dagelijks wordt benaderd door huurders omdat iets moet worden opgelost in hun woning, dan is het prettig om alle informatie direct bij de hand te hebben. En niet alleen prettig, maar ook nuttig.

Huurders sneller en beter helpen

Als je Bryder gebruikt dan zie je de woning letterlijk op je scherm en heb je alle informatie over de installaties en het gebouw bij de hand. En je kunt meteen de juiste partij inschakelen en met de juiste informatie op pad sturen.

Een klacht in één keer oplossen...

… in plaats van twee. Als je precies weet wat er aan de hand is of welke installatie gerepareerd moet worden, dan kan een onderhoudsprofessional meteen met de juiste spullen op weg. Dat scheelt hem een rit en je huurder is meteen geholpen.

Met ons platform verhoog je de ‘first time fix rate’ aanzienlijk. Dat is voordelig voor de verhuurder en voor de huurder.

Contact met onderhoud en technisch beheer

Als je ons platform gebruikt dan werk je gemakkelijk met elkaar samen, want het is één systeem. Je kunt verzoeken uitwisselen, notities achterlaten en informatie aanpassen. Zo zorg je er samen voor dat iedereen goed op de hoogte is zonder dat dat extra werk is.

En heb je een huurder de volgende keer weer aan de lijn, dan zie meteen hoe de situatie is veranderd. Met Bryder ben je altijd up-to-date.

Volg de 60 woningcorporaties die je voorgingen

Bryder is vanuit de oorsprong ontwikkeld voor woningcorporaties. Het platform vergemakkelijkt het werk van vele huurderscontactmedewerkers. Bij elkaar beheren woningcorporaties nu al de informatie van een half miljoen woningen op ons platform en dit aantal neemt elke dag verder toe.

Viewers speciaal ontwikkeld voor huurderscontact

Voor elke woningcorporatie hebben we een uitgebreide dataset klaarstaan die onmiddellijk kan worden gebruikt. En met de speciale viewer voor huurderscontact heb je de meest voorkomende informatie altijd meteen op je scherm staan. Dat is wel zo gemakkelijk en helpt je meteen als een huurder belt. En als je wilt, kun je de viewer nog aanpassen aan je eigen behoeftes. Niet moeilijk, wel gemakkelijk.

Elke dag nog beter

want elke dag gaan we door met de ontwikkeling van ons platform.

Super overzichtelijk

Extreem handig

Delen kán

Probeer het een keer

… en start ook op ons platform

Solliciteren