Wij zijn Bryder: technology leader in building intelligence.

Samen zijn we het wie, het wat en het hoe achter Gebouw Informatie Management.

Bryder werd in 2017 geboren als kind van Vabi.

Team met historie

Bryder is in 2017 ontstaan uit Vabi. Het was het antwoord op de vraag naar goede software voor Gebouw Informatie Management. Vabi zelf komt voort uit een samenwerking tussen TNO, TU Delft, TU Eindhoven en een aantal vooraanstaande ingenieursbureaus.

Binnen korte tijd droeg Bryder al bij aan het serviceniveau van duizenden vastgoed­professionals: door goede informatie­voorziening bij alle processen.

We hebben ons hoofdkantoor in Delft en bereiken op dit moment heel Nederland met ons unieke Platform for Building Intelligence (zoals onze samenwerkings­partners het graag noemen). 

Team met een missie

Ons platform maakt vastgoedbeheer mogelijk als nooit tevoren. We hebben de sector kennis laten maken met 3D: onze digital twins geven zicht op elk detail van een gebouw en ze maken het beheer van alle instal­laties en bouwdelen gemakke­lijker dan ooit. 

Onze vooruitstrevende benadering op het gebied van 3D digital twins wordt inter­nationaal gezien en erkend. Het levert ons waarde­volle partnerships op waaronder die met Microsoft. Ons netwerk geeft ons toegang tot de beste kennis en de beste specialisten in de wereld.

En last but not least: ons platform is ook geschikt om vastgoed­­beheerders buiten Nederland te ondersteunen. Op dit moment verkennen wij de mogelijk­heden en partner­ships voor die inter­­nationalisering.

Wil je ons team versterken?

Wil je ons team versterken?

In slechts twee jaar tijd zijn we marktleider geworden. Op ons platform worden al 500.000 gebouwen en woningen en zo’n 60.000.000 m2 beheerd, waarvan 300.000 gedigitaliseerd als Digital Twin. Dit hebben we bereikt met ons team van ca. 60 fantastische mensen en in samenwerking met onze Technology Partners en Solution Partners. Elke dag groeien we met elkaar verder.

Kwaliteit is de basis van onze groei. Kwaliteit staat bij ons voorop. Gebruikers waarderen de eenvoud van het gebruik van ons platform en we zien het als onze uitdaging om die te creëren met slimme en gebruiksvriendelijke software.

Heb je interesse om onderdeel te worden van ons team? Klik dan op vacatures en laat het aan ons weten.

Solliciteren