Bryder is ISO gecertificeerd!

Leuk, die certificaten, maar wat betekent het nou eigenlijk?

In essentie verandert er met het behalen van deze certificaten niks. Met de certificaten laten we vooral zien dat Bryder fatsoenlijk omgaat met de gebruikers, en de beste producten en diensten wil leveren aan de markt. Bryder is nu ISO 9001 en 27001 gecertificeerd. Wat deze certificaten betekenen lees je hieronder.

ISO 9001

Voor ISO 9001 gaat het om het voldoen aan de internationale norm aangaande je kwaliteitsmanagement. Organisaties met dit certificaat hebben dus aangetoond dat zij consequent producten of diensten leveren die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van klanten. Daarnaast toont de ISO 9001 ook aan dat een organisatie die dit certificaat bezit een managementsysteem hanteert waarin continu gekeken wordt naar mogelijkheden om processen te stroomlijnen en efficiënter te maken.

ISO 27001

ISO 27001 gaat over informatiebeveiliging. Een veelbesproken topic sinds de invoering van de GDPR in Europa waardoor de regels rondom gegevensbescherming flink aangescherpt zijn. Terecht, wat ons betreft. Daarom heeft Bryder ervoor gekozen om de beveiliging van al onze informatie te structureren op een manier die aansluit op de norm die ISO 27001 voorschrijft. Hierdoor kunnen gebruikers van Bryder er zeker van zijn dat er bij Bryder zorgvuldig en discreet omgegaan wordt met hun data.

Wil je meer weten over ISO 9001 en ISO 27001? Dan zijn de onderstaande links de moeite waard.

ISO 9001: https://www.nen.nl/managementsystemen/kwaliteitsmanagement-iso-9001

ISO 27001: https://www.nen.nl/ict/digitale-ehtiek-en-veiligheid/cyber-privacy/informatiebeveiliging


Meer weten over het Bryder platform en databeleid? Neem contact op via de knop hieronder!

We zijn hier ook bereikbaar:

T (088) 04 03 210
E support@bryder.com

Solliciteren