Koppelingen

Bryder is API first gebouwd. Dat betekent dat koppelen heel eenvoudig is. 

Selectie

Hieronder vind je een selectie van koppelingen die wij standaard aanbieden aan coropraties die gebruik maken van Bryder

Deze koppelingen zijn gestandaardiseerd conform de hoogste standaarden en voldoen volledig aan de normen van CORA en VERA.

Movin’U

De koppeling met de Inspectic app van Movin’u bevat 31 datavelden en richt zich op het actueel houden van rookmelders, ventilatie en badkamer/keuken/toilet.

Digital Twins

De koppeling met Digital Twins van Bryder bevat 13 datavelden en richt zich op het uploaden van onder andere verhuurplattegronden, NEN2580-rapporten en oppervlaktes voor de marktwaardering.

BAG 2.0

De koppeling met BAG 2.0 van het Kadaster bevat 18 datavelden en richt zich op het uitwisselen van BAG gegevens

Datarotonde (Dynamics Empire)

De koppeling tussen Dynamics Empire van Cegeka-DSA, via de Datarotonde, bevat 61 datavelden en richt zich op het uitwisselen van onder andere adresgegevens.

SAM Ortec Finance

De koppeling met SAM van Ortec Finance bevat 34 datavelden en richt zich op het uitwisselen van onder andere gegevens omtrent de vastgestelde complexstrategie.

VGV Data

De koppeling met VGV Data bevat 11 datavelden en richt zich op het actueel houden van asbest data in het Bryder platform.

Vabi Assets Energie NTA8800

De koppeling met Vabi Assets Energie NTA8800 bevat een 58 datavelden en richt zich op het uitwisselen van onder andere adresgegevens en energielabel gerelateerde data.

Azure Active Directory

De koppeling met Azure Active Directory zorgt ervoor dat gebruikers van het Bryder Platform in kunnen loggen door middel van Single Sign-on (SSO).

ZIG Websoftware

De koppeling met het woonruimteverdeelsysteem van ZIG Websoftware bevat 3 datavelden en richt zich op het vullen van de woningadvertentie met de meest actuele data uit het Bryder platform.

Mis je een koppeling?

Neem contact met ons op