Koppelingen

Bryder is API first gebouwd. Dat betekent dat koppelen heel eenvoudig is. 

Selectie

Hieronder vind je een selectie van koppelingen die wij standaard aanbieden aan coropraties die gebruik maken van Bryder

Deze koppelingen zijn gestandaardiseerd conform de hoogste standaarden en voldoen volledig aan de normen van CORA en VERA.

Digital Twins

De koppeling met Digital Twins van Bryder bevat 13 datavelden en richt zich op het uploaden van onder andere verhuurplattegronden, NEN2580-rapporten en oppervlaktes voor de marktwaardering.

Ortec Finance (SAM)

De koppeling met SAM van Ortec Finance bevat 34 datavelden en richt zich op het uitwisselen van onder andere gegevens omtrent de vastgestelde complexstrategie.

Vabi (Assets Energie NTA8800)

De koppeling met Vabi Assets Energie NTA8800 bevat een 58 datavelden en richt zich op het uitwisselen van onder andere adresgegevens en energielabel gerelateerde data.

Itris (Viewpoint)

De koppeling met Itris bevat 9 datavelden en richt zich op het ophalen van de adreslijst en BAG data uit Itris Viewpoint

Cegeka-dsa (Dynamics Empire)

De koppeling tussen Bryder en Dynamics Empire van Cegeka-DSA -via de Datarotonde- bevat 11 datavelden en richt zich op het uitwisselen van onder andere adresgegevens.

Aareon (Tobias 365)

De maatwerkkoppeling met Aareon bevat geen standaard aantal datavelden. De koppeling richt zich op automatische uitwisseling van data tussen Bryder en het Tobias 365 van Aareon

ZIG Websoftware

De koppeling met het woonruimteverdeelsysteem van ZIG Websoftware bevat 3 datavelden en richt zich op het vullen van de woningadvertentie met de meest actuele data uit het Bryder platform.

Casix

De koppeling met Casix bevat 3 datavelden en richt zich op het ophalen van verhuurplattegronden uit Bryder om deze te kunnen controleren bij een woninginspectie

Movin’U (Inspectic)

De koppeling met de Inspectic app van Movin’u bevat 31 datavelden en richt zich op het actueel houden van rookmelders, ventilatie en badkamer/keuken/toilet.

VGV Data (LAVS)

De koppeling met VGV Data bevat 11 datavelden en richt zich op het actueel houden van asbest data in het Bryder platform.

Solliciteren