Gebouwonderhoud en technisch beheer zoals het ook kan

Vind en deel alle informatie gemakkelijker dan ooit.

Als het je vak is om gebouwen en installaties goed te onderhouden en mankementen snel te verhelpen dan besteed je waarschijnlijk niet graag je tijd aan het zoeken naar de juiste informatie. De oplossing is gelukkig dichtbij.

Alle gebouwinformatie: goed en gemakkelijk

Stel je voor dat je alle informatie over je woningen en gebouwen altijd en overal bij de hand hebt. Dat je alles gemakkelijk kunt vinden, in seconden. Dat je elk overzicht krijgt dat je maar wilt. En dat je het in een paar klikken kunt delen met diegene die het nodig heeft.

Zou dat je werk prettiger maken?

60 woningcorporaties gingen je al voor

Bryder is oorspronkelijk ontwikkeld voor de meest complexe van alle vastgoedbeheerders: woningcorporaties. Ons platform vergemakkelijkt het werk van vele onderhoudsafdelingen en technisch beheerders. Bij elkaar beheren woningcorporaties de informatie van 500.000 woningen op ons platform en dit aantal neemt elke dag verder toe.

Communiceer met je onderhoudsprofessionals

Via ons platform geef je je aannemer of collega de informatie die hij of zij nodig heeft. Het is secondenwerk. Of het nu gaat om een visual van de situatie, de exacte gegevens van een installatie of een overzicht van alle CV-ketels ouder dan 10 jaar, je vindt het in enkele seconden en kunt het meteen delen met degene die het nodig heeft.

Dataset speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties

Voor woningcorporaties hebben we een uitgebreide dataset klaar staan die onmiddellijk kan worden gebruikt. Dit model is samen met corporaties ontwikkeld. Het voordeel? Je kunt meteen starten en hoeft je geen zorgen te maken of je alle benodigde informatie er in kwijt kunt. En als je wilt, kun je de set aanpassen aan je behoeftes door bepaalde onderdelen weg te laten.

Elke dag een groot plezier

met het gemak van goede informatie

Super overzichtelijk

Extreem handig

Gemakkelijk delen

Gooi je spreadsheets overboord

… en start op ons platform

Connectivity

Koppel je gebouwinformatie automatisch. Inbound of outbound. Het werkt meteen.

Gebruik je ook gebouwinformatie van woningen?

Ontdek dan of Bryder iets voor jou is.

Solliciteren