Durf te koppelen!

Als vastgoedbeheerder werk je met meerdere systemen. Dat kan helaas niet anders. Onze suggestie: maak gebruik van de voordelen van elk systeem en vermijd de nadelen.

Hoe doe je dat?

Het antwoord is simpel: door te koppelen.

Koppelingen zorgen ervoor dat informatie wordt gesynchroniseerd. Het grote voordeel daarvan is dat de informatie op meerdere plaatsen meteen goed is en dat automatisch gebeurt, zonder enige moeite van de gebruikers.

 

Koppelen, dat klinkt ingewikkeld

Ingewikkeld is het zeker niet. Bryder is API-first gebouwd en is er dus op ingericht om voortdurend informatie uit te wisselen met andere systemen. Koppelingen met veel andere systemen staan al voor je klaar. En wil je een nieuwe koppeling introduceren, dan kan dat ook. Laat je softwareleverancier contact met ons opnemen en zij kunnen eenvoudig de gewenste koppeling voor je realiseren. Wij ondersteunen waar dat nodig is.

 

Geef eens een voorbeeld

Hieronder enkele voorbeelden van koppelingen en de voordelen ervan in vastgoedbeheer:

Bryder-koppelingen vergemakkelijken Gebouw Informatie Management aanzienlijk

 

Dus: met gemak één centrale plek

Inhoudelijk overlappen systemen elkaar. Het gevolg: informatie is op meerdere plaatsen te vinden en te bewaren. Maar welke informatie is dan de juiste?

Met Bryder los je dat probleem eenvoudig op: kies je bron en koppel de data. Zo is de juiste informatie altijd overal zichtbaar.

 

Wil je meer weten?

We nodigen graag iedereen uit om te koppelen. Dat geldt voor onze gebruikers en dat geldt zeker ook voor collega-softwareaanbieders. Dus neem gerust contact met ons op:

T (088) 04 03 210
E support@bryder.com

Solliciteren