Maak je gebruik van Bryder en WoningNet? Zet de nieuwe koppeling aan!

De samenwerking tussen WoningNet en Bryder heeft geleid tot een slimme koppeling die de verhuuradvertenties in WoningNet automatisch voorziet van de meest actuele verhuurplattegronden en foto’s. Hiermee bespaar je als woningcorporatie veel zoekwerk en creëer je een hogere klanttevredenheid. Hoe zit dat? In dit artikel leggen we het graag uit.

 Voordelen van de koppeling met WoningNet

Laten we beginnen met het belang van betrouwbare gegevens. Bryder en WoningNet werken met dezelfde datastandaarden. hiermee kun je via de Bryder API automatisch gegevens uitgewisselen tussen Bryder en WoningNet . Dit betekent dat voor elke stukje data één authentieke bron is aangewezen en je altijd met actuele vastgoedinformatie werkt.

Wanneer er een huurdersmutatie verwerkt wordt in WoningNet , en het adres wordt opgegeven vraagt WoningNet automatisch aan Bryder om de meest recente verhuurplattegrond van deze woning in te laden en indien gewenst ook de foto’s toe te voegen. Door juist bronbeheer en het gebruik van één authentieke bron kun je er zeker van zijn dat de gegevens die je ziet, altijd de meest actuele en betrouwbare informatie bevatten. Dit bespaart woningcorporaties niet alleen tijd, maar voorkomt ook menselijke fouten en verkeerde verwachtingen bij potentiële huurders.

In de praktijk bij Lefier

Een van de woningcorporaties die al gebruik maakt van deze integratie tussen Bryder en WoningNet is Lefier . We vroegen Procesketenregisseur Rene Rademaker  en verhuurmedewerker Dennis de Vries wat ze bij Lefier vonden van de koppeling. Zij zijn enthousiast over de werking van de koppeling. Belangrijkste is dat nu een deel van de verhuuradvertentie automatisch wordt samengesteld. Dus minder kans op foutjes, en dat is fijn!

 Wil je dit ook?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je deze koppeling in actie zien? Of heb jij ideeën over hoe jij deze integratie graag uitgebreid zou willen zien? Laat het ons weten! Neem hiervoor contact op met jouw  relatiemanager bij WoningNet, of laat het weten door het formulier hieronder in te vullen. 

 

 

Solliciteren