Vabi Vastgoeddata krijgt een nieuwe naam

Vandaag kondigen we iets bijzonders aan: de naam van Vastgoeddata gaat veranderen en dat is niet voor niets.

 

Al 500.000 woningen

We zijn het platform zo’n 4 jaar geleden begonnen en daarna is het erg hard gegaan. Al snel toonde een flink aantal woningcorporaties interesse. Samen met hun hebben we het product vormgegeven. Dat ging niet zonder slag of stoot. We zijn ze heel dankbaar voor dat sámenwerken. Samenwerken naar een platform dat jullie als vastgoedbeheerders goed ondersteunt.

Sindsdien is het platform sterk gegroeid: we hebben meer functionaliteiten toegevoegd en inmiddels wordt de informatie van een half miljoen woningen en gebouwen erop beheerd. Dat vinden we superleuk!

 

Vastgoeddata is meer dan vastgoeddata

Wat we ook zien, is dat het aantal gebruikers per organisatie toeneemt en ook het gebruik per user. Voor ons voelt dat ook een beetje als waardering en we doen er alles aan om die lijn door te zetten, namelijk… jullie werkdag elke dag iets prettiger te maken :–)

Daar hoort ook bij dat ons platform voor meer is dan alleen vastgoeddata. Het is er ook voor samenwerking, voor documenten, voor analyses, voor uitwisseling, voor… Elke dag kan er meer.

De naam Vastgoeddata past daarom eigenlijk steeds een beetje minder goed. Volgens ons is het moment gekomen om Vastgoeddata daarom nu een nieuwe naam te geven.

 

Rappah paah… een nieuwe naam

En die nieuwe naam wordt:

Het zal vast even wennen zijn voor bestaande gebruikers (ook voor ons trouwens), maar we hopen dat jullie vertrouwd gaan raken met Bryder. Wij zullen daar in elk geval alles aan doen.

 

Wat er verandert

Wat betekent de naamsverandering voor gebruikers? Nou, eigenlijk niets. De naam verandert wel, maar het platform blijft hetzelfde en we ontwikkelen het door op de ingeslagen weg, dat verandert niet. We doen dit met het zelfde team specialisten, gewoon in Delft, ook dat verandert niet.

De overgang proberen we zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voorlopig kunnen jullie zelfs gewoon de bestaande URL blijven gebruiken om in te loggen.

 

In juni start de verandering

In juni beginnen we met het doorvoeren van de naamsverandering. Dus vanaf dan kun je verwachten dat de interface en onze communicatie een nieuw logo zullen krijgen.

Solliciteren