Het nut van Gebouw Informatie Management voor asset managers en financiële afdelingen

Het kan je organisatie miljoenen schelen.

Alle gebouwinformatie op orde

Gebouwinformatie is vaak een zaak van property managers, bedrijfsbureaus of technisch beheerders. Toch zijn er elk jaar ook momenten dat asset managers en financieel managers er veel aan hebben.

Wanneer? Bijvoorbeeld bij:

  • koop- en verkoop van gebouwen
  • bij waardebepaling en taxaties
  • voor het inschatten van risico’s

Daarnaast levert goed Gebouw Informatie Management ook enorme efficiency-winsten op: bereken het zelf.

Wat Bryder voor je doet

Als jouw organisatie ons platform gebruikt dan is er 24/7 inzicht in de staat van de gebouwen en hun installaties. Met onze speciale Digital Twins voor Waardebepaling calculeert ons platform ook alle metrages conform NEN2580. De jaarlijkse opgave daarvan is niet veel meer dan een druk op de knop. En met onze Data Dashboards krijg je inzicht in de risico’s die er zijn.

Ook voor veel financieel managers en asset managers is de overstap naar Bryder een verademing.

Volg de 60 woningcorporaties die je voorgingen

Bryder is oorspronkelijk ontwikkeld voor de meest complexe van alle vastgoedbeheerders: woningcorporaties. Ons platform vergemakkelijkt het werk van vele bedrijfsbureaus, vastgoedbeheerders, onderhoudsafdelingen en zelfs huurderscontact-medewerkers. Bij elkaar beheren woningcorporaties de informatie van 500.000 woningen en zo’n 60.000.000 m2 op ons platform en dit neemt elke dag verder toe.

NEN2580 en verhuurplattegronden

Als je kiest voor onze revolutionaire Digital Twins dan kies je niet alleen voor de voordelen van 3D zoals het lokaliseren en visualiseren van je gebouwinformatie. Door hun hoge kwaliteit geven ze je ook de mogelijkheid om geautomatiseerd NEN2580-meetrapportages en verhuurplattegronden te genereren en exporteren.

Onze algoritmes worden voortdurend aangepast aan de geldende regelgeving. Dus de jaarlijkse NEN2580-gebruiksoppervlaktes krijg je heel eenvoudig met een druk op de knop.

Risk Management

Wij geven je inzicht waar en wanneer je maar wilt. Via onze Data Dashboards heb je direct inzicht in alle informatie of eventueel het ontbreken daarvan. De staat van installaties, asbestanalyses, energieprestaties: het is secondenwerk om ze te vinden of je hele portfolio erop te scannen.

Asset Management

Wil je analyses maken over je hele portfolio om te bepalen van welk vastgoed je afscheid wilt nemen? Met Bryder is dat heel gemakkelijk en doeltreffend. Wil je weten waar de meeste winst te behalen is op energieprestaties? In minuten of zelfs seconden maak je nuttige selecties in je portfolio.

Ook het toevoegen of verwijderen van assets is heel gemakkelijk op ons platform. Desgewenst kun je gebouwinformatie zelfs overdragen aan anderen.

Elke dag meer mogelijkheden

voor het beheer van grote en kleine gebouwportfolio’s

Super overzichtelijk

Extreem handig

Delen kán

Kies voor inzicht en overzicht

… en start op ons platform

Connectivity

Koppel je gebouwinformatie automatisch. Inbound of outbound. Het werkt meteen.

Ben je financieel manager of asset manager?

Ontdek dan of Bryder iets voor jou is.

Solliciteren