Gebouw Informatie Management voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders

Verzamel, beheer, vind en deel alle informatie gemakkelijker dan ooit.

Alle gebouwinformatie: goed en gemakkelijk

Misschien herken je dit: dagelijks komen vragen binnen naar allerlei soorten gebouwinformatie. En die moeten worden beantwoord: de informatie moet worden gezocht, geverifieerd en verwerkt tot bruikbare overzichten. Als je kiest voor Bryder dan maak je het jezelf heel gemakkelijk, want Bryder doet precies dit voor je.

Volg de 60 woningcorporaties die je voorgingen

Bryder is oorspronkelijk ontwikkeld voor de meest complexe van alle vastgoedbeheerders: woningcorporaties. Ons platform vergemakkelijkt het werk van vele bedrijfsbureaus en vastgoedbeheerders. Bij elkaar beheren woningcorporaties de informatie van 500.000 woningen op ons platform en dit aantal neemt elke dag verder toe.

Dataset speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties

Voor elke woningcorporatie hebben we een uitgebreide dataset klaarstaan die onmiddellijk kan worden gebruikt. Dit model is samengesteld in directe samenwerking met Nederlandse woningcorporaties. Het voordeel? Je kunt meteen starten. En als je wilt, kun je de set aanpassen aan je behoeftes door bepaalde onderdelen weg te laten.

NEN2580 en verhuurplattegronden

Als je kiest voor onze revolutionaire Digital Twins dan kies je niet alleen voor de voordelen van 3D zoals het lokaliseren en visualiseren van je gebouwinformatie. Door hun hoge kwaliteit geven ze je ook de mogelijkheid om geautomatiseerd NEN2580-meetrapportages en verhuurplattegronden te genereren en exporteren.

Onze algoritmes worden voortdurend aangepast aan de geldende regelgeving. Dus de jaarlijkse NEN2580-gebruiksoppervlaktes krijg je heel eenvoudig met een druk op de knop.

Elke dag meer mogelijkheden

voor het beheer van grote en kleine gebouwportfolio’s

Super overzichtelijk

Extreem handig

Delen kán

Gooi je spreadsheets overboord

… en start op ons platform

Connectivity

Koppel je gebouwinformatie automatisch. Inbound of outbound. Het werkt meteen.

Beheer je ook gebouwinformatie van woningen?

Ontdek dan of Bryder iets voor jou is.

Solliciteren