Sluit je aan bij ons partnernetwerk

Met ons businessmodel kunnen we toegevoegde waarde bieden aan elkaars opdrachtgevers.

Achtergrond

Gebouwdigitalisatie vervangt in snel tempo de bestaande, minder effectieve, methodes voor Gebouw Informatie Management. Met ons platform versnellen we de revolutie op het gebied van vastgoedbeheer.

Wij doen dit niet alleen, maar met een zorgvuldig samengesteld netwerk van partners.

Vergroot je businessmodel

Ben je vastgoedadviseur of energieadviseur? Dan kun je met Bryder extra dienstverlening toevoegen aan je bestaande businessmodel rondom het thema Gebouw Informatie Management.

Als Bryder-partner ondersteun je je eigen klanten bij het structureren en implementeren van hun gebouwinformatievoorziening. Vastgoedbeheerders waarderen dat enorm. En als partner geeft je dat een recurrent inkomstenstroom.

Vergroot je klantenkring

Als je wilt, kun je via Bryder ook nieuwe klanten en opdrachten gegund krijgen. Deze opdrachten houden verband met Gebouw Informatie Management en gebouwdigitalisatie en kunnen je langdurige klantrelaties opleveren.

Meld je aan

Ons partnernetwerk is zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige vastgoedadviesbureau’s. Om onderdeel te worden van ons partnernetwerk moet je voldoen aan een aantal criteria. Voor het verkrijgen van opdrachten vanuit ons klantennetwerk is meer nodig: elke partner die gebruik maakt van onze systemen of uit naam van een klant diensten bij ons aanvraagt, moet vooraf getraind en gecertificeerd zijn.

Wil je meer weten?

Meld je dan aan. We gaan graag met je in gesprek.

Onze partners:

Solliciteren