Alles wat je wil weten over de nieuwe Vabi Assets Energie NTA8800 Koppeling

 

Hij is er! De koppeling met Vabi Assets Energie NTA8800 is live, en die zet je eenvoudig aan voor jouw organisatie. In dit artikel lees wat deze koppeling betekent voor de data in het Bryder platform.

De nieuwe koppeling met Vabi Assets Energie is goed voor 58 datavelden. Je hebt hierin twee datacategorieën:

  • Data die als uitkomst uit Vabi Assets Energie komt (denk bijvoorbeeld aan de EP2 waarden, CO2-uitstoot, energielabels of de Netto Warmtebehoefte)
  • Data die als invoer wordt gebruikt voor de berekeningen in Vabi Assets Energie en ook handig is om te delen binnen de organisatie (denk bijvoorbeeld aan installatiegegevens op het EPA-gebruiksoppervlak).
 

Altijd een actuele adreslijst  

Als extraatje kun je de koppeling ook gebruiken voor het actueel houden van de adreslijst in Bryder. Als je de adresgegevens in Vabi Assets Energie bijhoudt (dat kan ook door Vabi te koppelen aan je primair systeem), en daar een eenheid toevoegt of verwijdert. Dan wordt de eenheid middels een nachtelijke synchronisatie bijgewerkt in Bryder.

Configureer zelf de generieke koppeling

Omdat Bryder werkt met een generiek datamodel is de koppeling voor iedereen hetzelfde. Het grote voordeel daarbij is dat je de koppeling alleen maar aan hoeft te zetten en dat er niks meer ontwikkeld hoeft te worden. Na het instellen van de koppeling in jouw Bryder omgeving kun je nog wel zelf kiezen welke datavelden uit de koppeling je wilt gebruiken.

Data op één plek bijwerken en op meerdere plekken inzetten

Download hieronder de lijst van datavelden die nu automatisch worden bijgehouden binnen Bryder door de koppeling met Vabi Assets Energie. Het mooie van deze automatische synchronisatie is dat je deze data niet alleen deelt met iedereen binnen je organisatie, maar dat je deze data ook weer op andere plekken kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je verhuuradvertentie. Dus op één plek de data bijwerken (in Vabi) en daar profijt van hebben in meerdere processen.

Download hier de lijst met datavelden

Visualiseer je data in 3D

Wil je snel weten hoe het gesteld staat met de verdeling van energielabels in je complex. Visualiseer de data uit Vabi eenvoudig op je 3D-modellen van Bryder. Of zet je EPA-gebruiksoppervlak naast je BAG-oppervlak en de GO-marktwaarde oppervlakten uit de Digital Twins om snel uitschieters te analyseren.

 

Meer weten over het Bryder platform en onze koppelingen?

Bel of mail ons gerust.

T (088) 04 03 210
E support@bryder.com

Solliciteren