Stage mogelijkheden

Open

Locatie: Delft

Niveau: Middelbaar onderwijs of soortgelijke

Functie omschrijving

Ben je op zoek naar een leerzame meeloop- of afstudeerstage? Dan is Bryder wel iets voor jou.
Of je nu een bouwkundige-, IT-, HR-stage zoekt, na het ontvangen van je cv en je motivatie gaan wij kijken hoe wij jouw talenten kunnen inzetten en hoe je veel kan leren in onze organisatie.
Wij hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor mbo, hbo en/of wo stagiairs. 

Bryder wil graag jong talent klaarstomen voor de toekomst. Wij geloven dat de jongeren van vandaag verantwoordelijk zullen zijn voor ons wereldwijde succes in de toekomst.
Wij geven je met veel plezier en aandacht een vliegende start van je carrière.

Wat krijg je van ons?

  • Uitdagende stage, waarbij je als volwaardig medewerker van de afdeling en het bedrijf zal worden gezien;
  • Investering in persoonlijke ontwikkeling;
  • Leuke en gezellige collega’s;
  • Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid en goede begeleiding, in een prettige werksfeer;
  • Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding.

Vereisten

.

Deel deze vacature

Over Bryder

Bryder is een snel groeiend platform voor Gebouw Informatie Management. Op het Bryder platform worden al een half miljoen gebouwen en woningen beheerd. Ons team bestaat uit betrokken en enthousiaste specialisten

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie ingediend? Super. De eerste stap naar je nieuwe baan is gezet. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om een eerste gesprek in te plannen.

Tijdens eerste gesprek leren we je graag kennen en bespreken we onderwerpen zoals je studie, interesses en drijfveren. We vertellen in dit gesprek ook graag over Bryder. Niet omdat we zo graag over onszelf praten, maar omdat we je graag een goed beeld geven van wie wij zijn.

Is er een wederzijdse klik? Dan gaan we in het tweede gesprek aan de slag met een casus. Geen zorgen. Dit is geen examen, maar meer een manier om voor ons te ervaren hoe je werkt en denkt, en om te zien wat je al kan. 

Vond je dit leuk, en zijn we allebei nog steeds enthousiast? Mooi! Dan bieden we je graag een contract aan en gaan we ons hier voorbereiden op je komst.

Open sollicitatie

Denk je op een andere manier bij ons team te passen? Stuur dan gerust je open sollicitatie naar ons toe. Je hoort gauw van ons!

Solliciteren