Alles wat je wil weten over de nieuwe koppeling met SAM van Ortec Finance

 

De koppeling met SAM van Ortec Finance is uitgebreid. In dit artikel lees je wat er nieuw is, wat dit betekent voor de gebouwinformatie in het Bryder platform en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Met de uitbreiding van de koppeling zijn er 20 nieuwe datavelden toegevoegd en is de koppeling goed voor in totaal 34 datavelden. Deze zijn onder te verdelen in de volgende 2 categorieën

Actuele adressen voor al het vastgoed vanuit SAM

Je kunt de koppeling met SAM gebruiken voor het actueel houden van de adreslijst in Bryder. Als je de adresgegevens in SAM bijhoudt en daar een eenheid toevoegt of verwijdert. Dan wordt de eenheid middels een nachtelijke synchronisatie bijgewerkt in Bryder. Deze functie kan trouwens ook vervuld worden door andere koppelingen. De koppeling met Vabi Assets Energie bijvoorbeeld

Het vastgestelde beleid vanuit SAM inzichtelijk voor de gehele organisatie

De koppeling met SAM richt zich voornamelijk op het actueel houden van het vastgestelde beleid binnen het Bryder platform. SAM is hierbij de bron van o.a. de complexstrategie, huurbeleid en woningwaarde van het vastgoed. 

 Data op één plek bijwerken en op meerdere plekken inzetten

Download hieronder de lijst van datavelden die nu automatisch worden bijgehouden binnen Bryder door de koppeling met Vabi Assets Energie. Het mooie van deze automatische synchronisatie is dat je deze data niet alleen deelt met iedereen binnen je organisatie, maar dat je deze data ook weer op andere plekken kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan je verhuuradvertentie. Dus op één plek de data bijwerken (in Vabi) en daar profijt van hebben in meerdere processen.

Download hier de lijst met datavelden

Visualiseer je data in 3D

Wil je snel weten hoe het gesteld is met het vastgestelde beleid van je vastgoed? Visualiseer de data uit SAM eenvoudig op je 3D-modellen van Bryder. Dit kan door SAM te koppelen aan Bryder, of door gebruik te maken van de SAM-Presentatie functie van Ortec Finance.

De complexstrategie gevisualiseerd op de 3D-weergave

Meer weten over het Bryder platform en onze koppelingen?

Bel of mail ons gerust.

T (088) 04 03 210
E support@bryder.com

Solliciteren